lauantai 15. huhtikuuta 2017

Sock Madness 11: Mod Madness

Sock Madnessin toinen kilpakierros alkoi viime viikon torstaina iltapäivällä puoli viiden aikaan. Juuri sopivasti töiden jälkeen. Viime kierroksesta viisastuneena olin hyvin varustautunut ja pääsin aloittamaan sukkia jo kotimatkalla linja-autossa.


Tällä kertaa vuorossa oli melkein kokonaan kirjoneuleiset sukat. Mallineule oli mukavan helppoa ja helposti muistettavaa. Koko ajan ei tarvinnut olla ohjetta lukemassa, kun kuvio eteni niin loogisesti. Ainoastaan varren resori ja kantalappu hiukan hidasti etenemistä, niissä kun piti neuloa kirjoneuletta myös nurin.


Toisen sukan päätin tehdä päinvastaisilla väreillä. Minusta se sopi näihin sukkiin hyvin. Ihan heti ei huomaa, että sukat ovat erilaiset. Vain varren alku ja kantalapun käännös voivat sen paljastaa tarkkasilmäiselle katsojalle.


Kerrankin sain myös tiheyden kohdalleen ja sukista tuli minimi vaatimuksilla juuri sopivat minulle. Ainoastaan kantalapuista tuli hiukan liian pitkät (jopa minulle, joka yleensä tekee ohjetta pitemmät kantalaput).


Aloitin sukkien neulomisen siis torstaina töiden jälkeen ja neuloin niitä koko torstai illan. Perjantaina piti taas käydä töissä, mutta perjantai-iltana ensimmäinen sukka valmistui. Lauantai kului lähes kokonaan sukkia neuloessa ja lopulta illalla yhdentoista aikaan toinenkin sukka valmistui. Ja samalla varmistui jatkopaikka seuraavalle kierrokselle.


Mod Madness:

Tekoaika: 6.-8.4.2017
Ohje: Mod Madness by Copper Blade Designs
Lanka: Cascade Yarns Heritage värissä dahlia (5685) 51 g ja Hjertegarn Sock 4 värissä vaaleanpunainen (5995) 50 g
Puikot: 2.5 mm
Muokkaukset: Vaihdoin toiseen sukkaan värit päinvastoin.
Fiilis: Upeat sukat!
Linkki Ravelryn projektiin: SM11, round 2: Mod Madness

7 kommenttia:

  1. Todella kaunis graafinen kuvio!

    VastaaPoista
  2. Wau, hienot sukat. Onnittelut jatkopaikasta!:)

    VastaaPoista
  3. Tää on kyllä tosi hauska malli. (: Nähnyt jo monenvärisiä versioita. Ja en ois kyllä huomannut eriparisuutta, ellet ois erikseen kertonut. :D

    VastaaPoista
  4. Kivat, pirtsakat sukat! Tuon kuvion kanssa on saanut varmasti olla aika tarkkana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minusta tämä kuvio oli kyllä aika looginen verrattuna moneen muuhun kirjoneulemalliin. Ainoat kohdat missä sai olla erityisen tarkkana oli kohta jossa kuvion suunta vaihtuu, ettei vain neulo epähuomiossa sen ohi.

      Poista

Kerrothan minulle mitä tykkäsit, kiitos.